Spring naar content
pijltjes

Ranking your Stars

Activiteit

Ranking your Stars

Ranking your Stars is een hilarische spelshow (afgeleid van het tv-programma) waarin je elkaar beter leert kennen, elkaar op de hak kunt nemen of juist positief in het zonnetje kunt zetten! Een bijzonder leuke manier om je collega’s of vriendengroep (nog) beter te leren kennen.

Voordat je het spel komt spelen krijgen alle deelnemers een korte vragenlijst. In deze vragenlijst staan vragen die je over jezelf gaat beantwoorden en je gaat je collega’s of vrienden ‘ranken’. Denk aan ‘wie is de grootste ijdeltuit’, ‘wie kijkt er het vaakst te diep in het glaasje’ en ‘wie kan er het leukste dansen’. Maar het is uiteraard ook mogelijk om zelf vragen aan de spelshow toe te voegen.

Het invullen van de vragenlijst zorgt al voor veel voorpret onder alle deelnemers! De ingevulde lijsten worden door ons verwerkt en de antwoorden zullen zorgen voor een hilarische en unieke spelshow.

Onder leiding van onze eigen Paul de Leeuw gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Weet jullie team, gedurende de verschillende spelrondes, het beste in te schatten wat de overige deelnemers bij deze vragen ingevuld hebben? Komen de antwoorden die jij tijdens het invullen van de vragenlijst hebt gegeven het meest overeen met de gemiddelde antwoorden van heel de groep? Dan ben jij de beste ranker!

Het programma staat garant voor hilariteit en plezier. Iets wat je niet wil missen!

hartje

Vraag een offerte aan

8-24 personen
+/- 2 uur
22,50 p.p.

Naam(Vereist)
Datum Activiteit(Vereist)
hartje

Voor groepen

Ontdek onze activiteiten