Spring naar content

Vacature: Operationeel leidinggevende keuken

’t Hart heeft voor jou:
– Een leuke en uitdagende baan in een enthousiast team
– Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
– Een functie waarin jij bijdraagt aan het succes van ’t Hart
– Uitdagend werk, waarbij je af en toe vergeet dat je aan het werk bent
– Record verbrekende aantallen gerechten klaarmaken

’t Hart vraagt van jou
– Dat je stressbestendig, motiverend en enthousiast bent
– Leidinggevende ervaring
– Dat je goed bent in het bewaken van het kwaliteitsniveau en de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP zorgvuldig naleeft
– Dat je communicatief sterk bent
– Ervaring en affiniteit met koken

Dit ga je doen
Jij weet als geen ander hoe je een keukenteam goed leidt!
Jouw verantwoordelijkheid is het bewaken van de kwaliteit en uitvoering van ons concept. Hierbij ligt de nadruk op het coördineren van een zo’n efficiënt en effectief mogelijk bereidingsproces.
Samenwerken kan je goed. Iedereen in de keuken weet precies wat hij of zij moet doen. Jij zorgt namelijk voor de juiste begeleiding en aansturing. Jij bent dan ook het eerste aanspreekpunt voor de operationele gang van zaken in en rond de keuken. Het is daarom ook van essentieel belang dat jij 100% op de vloer staat en meewerkt met het team.
Samen met het keukenteam zorgen jullie ervoor dat gasten de hele dag door kunnen genieten van heerlijk eten bij ’t Hart; lunch, diner en natuurlijk de beroemde nacho’s! Jij bent een geschikte chefkok/operationeel leidinggevende keuken omdat je stressbestendig, enthousiast, motiverend en flexibel bent.

Werken bij ’t Hart 
Het Hart van Breda is een levendig horecabedrijf letterlijk in het hart van Breda. Het hart staat bekend door de gastvrijheid en warmte van medewerkers en de goede sfeer. Zowel binnen in ons sfeervol ingerichte Grand Café als buiten op het verwarmde terras is het mogelijk om gezellig en intiem te genieten van koffie- en theespecialiteiten, lunch, diner, snacks (nacho’s) en een lekkere borrel. Daarnaast is het Hart van Breda XS en Café Vulling ook deel van deze familie en maakt dat de job nog interessanter.

Zodra we weer open gaan in deze bijzondere tijden willen we letterlijk opnieuw beginnen, nieuwe kaart, de zaak is zo goed als nieuw, nieuwe zin en vol goede moed. Ben jij ons nieuwe Hart van de keuken?
Stuur dan een email naar info@hartvanbreda.nl met je motivatie en cv